perjantai 29. marraskuuta 2013

Thunderstruck ja kuppi teetä

Yli kaksi vuorokautta hermopeliä. Hienomotoriikka EI ole mun juttu! Tähän mennessä olen mm. unohtanut symmetrian säännöt turhina, rypistellyt epämääräisiksi paperimöykyiksi useita automainossivuja, kironnut hiljaa sisimmässäni(sekä myös kovaan ääneen), pohtinut kasvihuoneilmiötä... Niinpä niin.

Aihetta valitessani en tajunnut mitkä kaikki osa-alueet tähän kietoutuu. Alkuperäinen ajatus lähti paperin kierrätyksestä, mutta pian huomasin käsitteleväni kerskakulutusta, lentoliikenteestä johtuvia valtavia hiilijalanjälkiä, tehometsätaloutta, ynnä muita järeitä asioita. Toisaalta palaan lapsuuteeni taitellen kömpelöillä sormillani kökköjä lennokkeja. Äsken juuri sain valmiiksi mallin Thunderstruck ja olin niin onnellinen ja iloinen, että loikin samantien vaimoni luo esittelemään uusinta luomustani hymy korvissa. Hän kysyi minulta:"Pitikö tuon olla symmetrinen?" Vastasin: "Piti, mutta ei se haittaa!" Omituisen kaksijakoinen olo, maailman jätetaakka selässäni riemuitsen kuin pikkupoika.

Tuossa googletellessani rennosti lennokkiohjeita ajauduin sivulle josta selvisi, että kahden Google-haun kuluttamalla energialla keittäisi kupillisen teetä. Tämä oli tilanne vuonna 2009, toivon, että asiat ovat muuttuneet positiivisempaan suuntaan.

Marko-ope


Thunderstruck

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti